Op zoek naar een vintage, retro laminaat vloer? De Floer Sloophout laminaat vloeren hebben door de verouderde en gebruikte uitstraling een ongekend en uniek design! De toplaag van de vloer is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar biedt ook een voelbare houtstructuur, waardoor u de authentieke textuur van echt hout ervaart bij elke stap. Dit geeft niet alleen een esthetische meerwaarde aan uw interieur, maar biedt ook een uitmuntende beleving die de vloer tot leven brengt .Daarnaast is de vloer zo duurzaam geproduceerd in Duitsland dat we een garantie van maar liefst 20 jaar kunnen geven op dit verouderd en rustieke laminaat!

Brede laminaat vloeren met natuurlijk voelbare eiken structuren en een luxe V-groef! Het Floer Hollandse Steden laminaat heeft het! Naast het prachtige design zijn deze laminaat vloeren van meer dan 24 cm breed afgewerkt met een speciale anti-kras laag. Dit maakt het Floer Steden laminaat zeer duurzaam en krasvast. Je krijgt dan ook een garantie van 20 jaar bij aankoop. De collectie is waterproof, ook in de groef! De groeven hebben een speciale ‘watervast’ coating gekregen waardoor deze laminaat vloer tot 4 uur waterbestendig is. Bovendien is het leggen van één van deze Floeren wel heel eenvoudig met het gepatenteerde Variclick bevestiging systeem. Vraag 1 of meer proefmonsters aan en ontdek het zelf!

De Floer Landhuis laminaat vloeren hebben een unieke plank breedte van meer dan 32 cm! Het extra breed laminaat beschikt over authentieke hout designs die bovendien voelbaar zijn in de toplaag van de vloer. De luxe V-groef geeft het 32 cm brede laminaat net dat beetje extra. Je legt deze XL laminaat vloer plank eenvoudig zelf met de betrouwbare Variclick verbinding. Breed laminaat met smal laminaat combineren? Ontdek het Floer Landhuis Variatie laminaat, met wisselende plank afmetingen. De extra brede laminaat vloeren zijn waterbestendig, ook in de groef! De groeven hebben een speciale ‘watervast’ coating gekregen waardoor de Floer tot 4 uur waterbestendig is. De 12 verschillende breed laminaat vloeren uit de Landhuis Laminaat serie worden geproduceerd in Duitsland en geleverd met maar liefst 20 jaar garantie!

XL laminaat met extra lange en brede eiken planken? De Floer Authentiek Laminaat vloeren bestaan uit levensechte parketplanken met de voordelen van laminaat! Je legt het Floer Authentiek XL Laminaat gemakkelijk en snel met de betrouwbare Floer Fastclick verbinding. Bovendien hebben deze laminaatvloeren een dikte van 9 mm, wat resulteert in een massiever loopgeluid dat vergelijkbaar is aan een echte eiken parket vloer. Wist je dat deze laminaat vloeren waterproof tot in de groef zijn afgewerkt? Dankzij de speciale ‘watervast’ coating zijn de laminaatvloeren tot 48 uur waterbestendig. De prachtige houtstructuren lopen gelijk met de register embossing patronen op de plank. Hierdoor is een Authentiek Laminaat XL vloer niet te onderscheiden van echt hout.

Visgraat laminaat is de trend van het moment! Naast de populaire Eiken Houten Visgraat vloeren hebben we bij Floer ook Visgraat Laminaat vloeren. Met de handige Fastclick-verbinding en starterskit leg je deze visgraat vloeren van laminaat eenvoudig zelf! Dankzij de extra sterke en dikke visgraat plank van 12 mm is dit laminaat ook geschikt voor zwaar commercieel gebruik. Je krijgt dan ook een garantie van maar liefst 35 jaar op het Floer Visgraat Laminaat. Dankzij de vele verschillende planken met voelbare houtstructuren en luxe V-groef is dit laminaat niet te onderscheiden van een echte eiken visgraat vloer. 

Geen gewoon visgraat maar XL visgraat laminaat met extra grote planken? Het Walvisgraat Laminaat brengt deze unieke combinatie tot leven. Naast de gewone visgraat laminaat patroon vloeren kun je nu dus ook voor een XL visgraat laminaat vloer kiezen. Met een lengte van meer dan 85 cm en een breedte van meer dan 14 cm zijn ze dus ook groter dan de standaard visgraat vloerplanken. Ondanks de grotere planken zijn de vloeren eenvoudig te leggen met de Fastclick verbinding en meegeleverde starters punt. Bovendien hebben de in Duitsland geproduceerde Walvisgraat Laminaat vloeren een levenslange garantie en watervaste coating. Door de coating zijn de vloeren tot wel 4 uur lang waterbestendig, zelfs tot in de groef! De vloeren zijn tevens aan de bovenkant voorzien van een voelbare structuur. Hierdoor zijn de vloeren niet te onderscheiden van een echte eiken houten vloer.