Allura Flex

Allura
Voor het leven!

Duurzaam, flexibel en ruimte voor creativiteit voor elk interieur; dat is waar de nieuwe collectie Allura PVC stroken voor staat. Want hoe uw woning en uw leven er ook uitzien, Allura past bij elke stijl, ruimte en situatie.

Allura Flex"
Allura Flex" is een losgelegde, duurzame vloer met natuurgetrouwe of juist abstracte dessins. Daarmee biedt Allura Flex" veel creatieve vrijheid voor elke ruimte in uw huis. De vloer is snel te leggen en gaat lang mee. Met recht een vloer voor het leven!

Kiezen voor Allura Flex" is kiezen voor een duurzame vloer. Want na het verwijderen is deze gemakkelijk mee te verhuizen.

Allura flex
*Los te leggen
*Snel
*Flexibel
*Duurzaam
*Recyclebaar

 

Allura Flex" 1.0 is de beste los gelegde oplossing in LVT voor veeleisende toepassingen zoals winkels en kantoren. Allura Flex" vloeren kunnen volledig los gelegd worden tot 150m2. Allura Flex" biedt de tweede generatie Flex technologie, exclusief voor Forbo en bestaande uit enkel functionele lagen. De technologie maakt Allura Flex" vloeren ongekend in maatvastheid, sterkte, prestaties en kwaliteit.