Middenbaan 78 - 2991 CT Barendrecht

Vloeren Zwijndrecht

Vind vandaag de perfecte
vloer voor jouw huis.

Afspraak op locatie

Waar de vloer begint, begint het thuisgevoel laat ons jouw ruimte transformeren, stap voor stap!

Van Uum Vloeren: Uw Partner in Vloeroplossingen

Ontdek de perfecte harmonie tussen duurzaamheid, stijl en comfort met onze vloeren van laminaat, PVC en vinyl bij Van Uum Vloeren in Barendrecht. Creëer een thuis waar elke stap een verhaal vertelt, elke ruimte een statement maakt en elke kamer een oase van elegantie en gezelligheid wordt.

Bij Van Uum Vloeren begrijpen we dat een vloer meer is dan alleen een functioneel onderdeel van uw woning; het is de basis voor het karakter en de sfeer van elke ruimte. Onze missie is om u te helpen bij het vinden van de perfecte vloer die niet alleen past bij uw stijl, maar ook bij uw levensstijl.

Waarom Kiezen voor Van Uum Vloeren?

Uitgebreid Assortiment: Bij Van Uum Vloeren bieden we een breed scala aan vloeren aan, waaronder laminaat, PVC en vinyl. Elk type vloer heeft unieke eigenschappen en voordelen, zodat u de perfecte keuze kunt maken op basis van uw specifieke behoeften en voorkeuren.

Deskundig Advies: Ons team van experts staat klaar om u te adviseren en te begeleiden bij elke stap van het proces. Of u nu een nieuwe vloer wilt installeren of uw huidige vloer wilt vervangen, wij bieden deskundige begeleiding om ervoor te zorgen dat u de beste beslissing neemt.

Kwaliteit en Duurzaamheid: Wij geloven in het leveren van vloeren van de hoogste kwaliteit. Onze laminaat-, PVC- en vinylvloeren zijn duurzaam, onderhoudsvriendelijk en ontworpen om jarenlang mee te gaan. We werken samen met gerenommeerde fabrikanten om ervoor te zorgen dat elke vloer die we aanbieden voldoet aan de hoogste normen van duurzaamheid en vakmanschap.

Laminaatvloeren: Stijlvol en Betaalbaar

Laminaatvloeren zijn een populaire keuze vanwege hun veelzijdigheid, duurzaamheid en betaalbaarheid. Deze vloeren zijn ontworpen om de uitstraling van natuurlijke materialen zoals hout of steen na te bootsen, zonder de hoge kosten en het onderhoud dat daarmee gepaard gaat.

Voordelen van vloeren Zwijndrecht:

  • Gemakkelijk te installeren: Laminaatvloeren zijn eenvoudig te installeren dankzij het klik-en-lock systeem.
  • Onderhoudsvriendelijk: Laminaat is gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, ideaal voor drukke huishoudens.
  • Duurzaam: Onze laminaatvloeren zijn bestand tegen slijtage, krassen en vlekken, waardoor ze perfect zijn voor ruimtes met veel verkeer.

PVC Vloeren: Duurzaam en Veelzijdig

PVC vloeren zijn een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een vloer die zowel duurzaam als veelzijdig is. PVC staat bekend om zijn waterbestendige eigenschappen, waardoor het ideaal is voor keukens, badkamers en andere vochtige ruimtes.

Voordelen van PVC Vloeren:

  • Waterbestendig: PVC is volledig waterbestendig, waardoor het perfect is voor vochtige omgevingen.
  • Comfortabel: PVC vloeren zijn zacht en comfortabel om op te lopen, en bieden extra geluidsisolatie.
  • Veelzijdig: Beschikbaar in een breed scala aan stijlen en afwerkingen, van hout- en steenlook tot moderne ontwerpen.

Vinylvloeren: Comfort en Stijl

Vinylvloeren bieden een combinatie van comfort, stijl en duurzaamheid. Deze vloeren zijn ideaal voor elke ruimte in huis, van de woonkamer tot de slaapkamer, en bieden een zachte, veerkrachtige ondergrond die prettig aanvoelt.

Voordelen van Vinylvloeren:

  • Zacht en comfortabel: Vinylvloeren bieden een zachte ondergrond die comfortabel is om op te lopen, en zijn ideaal voor gezinnen met kinderen.
  • Stijlvol: Verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, patronen en texturen, waardoor u eindeloze ontwerpmogelijkheden hebt.
  • Duurzaam: Vinylvloeren zijn bestand tegen vlekken, krassen en slijtage, waardoor ze een lange levensduur hebben.

Onze Service

Bij Van Uum Vloeren streven we ernaar om een uitzonderlijke klantervaring te bieden, van het moment dat u onze showroom binnenstapt tot de voltooiing van de installatie. We bieden een breed scala aan diensten om ervoor te zorgen dat uw vloeren er prachtig uitzien en jarenlang meegaan.

Gratis Advies en Offertes: Ons deskundige team staat klaar om u te adviseren over de beste vloeroplossingen voor uw woning. We bieden ook gratis offertes, zodat u een duidelijk beeld heeft van de kosten voordat u een beslissing neemt.

Professionele Installatie: Onze ervaren installateurs zorgen voor een naadloze en professionele installatie van uw nieuwe vloer. We werken snel en efficiënt, met minimale verstoring van uw dagelijks leven.

Nazorg en Onderhoud: Na de installatie bieden we uitgebreide nazorg en onderhoudstips om ervoor te zorgen dat uw vloer er op zijn best blijft uitzien. We staan altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden waar nodig.

Bezoek Onze Showroom

Wij nodigen u van harte uit om onze showroom in Barendrecht te bezoeken. Hier kunt u ons uitgebreide assortiment vloeren bekijken, de verschillende materialen voelen en de kwaliteit van dichtbij ervaren. Ons vriendelijke en deskundige team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen de perfecte vloer voor uw woning te vinden.

Adres: Middenbaan 78 - 2991 CT Barendrecht
Contact: 0180 842 201

Bij Van Uum Vloeren Zwijndrecht geloven we dat de perfecte vloer de basis legt voor een prachtig en comfortabel huis. Ontdek de perfecte harmonie tussen duurzaamheid, stijl en comfort met onze vloeren van laminaat, PVC en vinyl, en transformeer uw woning in een thuis waar elke stap een verhaal vertelt.

Bekijk al ons laminaat

Laminaat laten leggen Papendrecht

Meer

EEN VLOER ZIEN IS ALLESBEPALEND!

Precies, dat vinden wij van Uum vloeren nu écht.
Om je dan ook op weg te helpen biedt onze roomvisualisatie je de mogelijkheid
onze vloeren in je eigen interieur te zien. 

Vloeren Zwijndrecht
Vloeren Zwijndrecht

Kies voor Kwaliteit met Van Uum Vloeren

Een van de voordelen van laminaatvloeren is hun eenvoudige onderhoud. Regelmatig stofzuigen en afnemen met een vochtige doek zijn meestal voldoende om je vloer schoon te houden.

Daarnaast zijn laminaatvloeren bestand tegen vlekken en gemorste vloeistoffen, waardoor ze ideaal zijn voor huishoudens met kinderen en huisdieren. Bovendien zijn laminaatvloeren vaak gemaakt van duurzame materialen en zijn ze recyclebaar, waardoor ze een milieuvriendelijke keuze zijn.

Maak een afspraak Vloeren Zwijndrecht

Lees onze reviews
Lees onze reviews
Heeft u een vraag?
0180 842 201

UUM Vloeren: Creëer jouw vloerbeleving, stap voor stap!

Gratis inmeten?
Copyright
©2024
Ontwikkeld door
Swartwebdesign B.V.

Proefmonster aanvragen

Vrijblijvende inmeet afspraak maken