Middenbaan 78 - 2991 CT Barendrecht

PVC Vloeren

Stap in stijl, stap op PVC 
waar kwaliteit en comfort samenkomen!

PVC Vloeren

Stap in stijl, stap op PVC 
waar kwaliteit en comfort samenkomen!

Plak PVC vloeren

Bekijk het ruime assortiment Floer Plak PVC vloeren. Doordat deze vloeren worden verlijmd op de ondergrond liggen ze uiterst strak. De collectie Dorpen PVC vloeren bestaat uit verschillende tinten, van licht eiken tot donkerbruin eiken en een aantal er tussenin. Op zoek naar een breed PVC vloer met een realistisch eiken uiterlijk? De XL Bossen PVC vloeren zijn afgewerkt met levensechte houtstructuren. Het creëert een luxe sfeer van een echte eiken planken. Plak PVC Tegels zijn er in betonlook, marmer, leisteen en meer en van extra groot van formaat! Luxe Visgraat PVC vloeren zijn kindvriendelijk, ijzersterk en sfeervol. Een unieke PVC vloer met een realistische eiken uiterlijk? Kies voor extra groot visgraat PVC, oftewel Floer Walvisgraat PVC vloeren. Extra grote visgraat PVC vloeren zijn enorm populair. Het luxe eiken design en ongekende formaat van de planken zijn prachtig om te zien. De ijzersterke kunststof vloeren zijn eco-vriendelijk geproduceerd uit schoon PVC en voorzien van het REACH certificaat. Hierdoor dragen ze bij aan een schoon binnenmilieu.

Visgraat patroon PVC

Meer

Walvisgraat patroon PVC

Meer

Tegel patroon PVC

Meer

Strook patroon - PVC

Meer

PVC vloer click

Zo is de click PVC vloer uiterst krasbestendig, zeer makkelijk schoon te maken, 100 % waterbestendig, goed geschikt voor vloerverwarming en ook nog eens brandvertragend. Dit Rigid Click PVC is daarnaast eco-vriendelijk geproduceerd en heeft de laagst mogelijke emissiewaarde (A+).

Tegel patroon - Click PVC

Meer

Walvisgraat patroon - Click PVC

Meer

Visgraat patroon - Click PVC

Meer
  • PVC vloeren zijn bestand tegen vocht
  • Hebben een aangenaam loopgeluid
  • Hebben weinig onderhoud nodig
  • Zijn ze kras- en stootbestendig
Verder heeft u bij PVC vloeren een uitgebreide keuze uit technieken en dessins én kunnen PVC vloeren zowel op vloerverwarming als vloer verkoeling gelegd worden.
 
De nadelen
Gaan we niet alleen de PVC’s vloeren voordelen benoemen, maar ook de nadelen, dan zijn we snel klaar. Het enige wat een nadeel zou kunnen zijn is dat de vloer niet van echt hout of steen is. Deze heeft er echter wel het uiterlijk van.
Heeft u een vraag?
0180 842 201

UUM Vloeren: Creëer jouw vloerbeleving, stap voor stap!

Gratis inmeten?
Copyright
©2024
Ontwikkeld door
Swartwebdesign B.V.

Proefmonster aanvragen

Vrijblijvende inmeet afspraak maken