Middenbaan 78 - 2991 CT Barendrecht

Laminaat laten leggen 
Schiedam

Vind vandaag de perfecte
vloer voor jouw huis.

Afspraak op locatie

Waar de vloer begint, begint het thuisgevoel laat ons jouw ruimte transformeren, stap voor stap!

Van Uum Vloeren: Dé Specialist in Professioneel Laminaat Leggen en Hoogwaardige Afwerking

Al meer dan 30 jaar zijn wij dé vertrouwde naam als het gaat om laminaatvloeren van topkwaliteit. Bij Van Uum Vloeren combineren we vakmanschap met hoogwaardige materialen en een uitstekende service om jouw interieur te voorzien van een prachtige vloer die lang meegaat.

Laminaat laten leggen Schiedam ?

Laminaat: Duurzaam, Stijlvol en Veelzijdig

Laminaatvloeren zijn een populaire keuze vanwege hun duurzaamheid, stijlvolle uitstraling en veelzijdigheid. Gemaakt van samengeperste houtvezels met een fotografische afbeelding van hout, steen of een ander materiaal, bieden laminaatvloeren de look en feel van natuurlijke materialen zonder de kosten en het onderhoud. Bovendien zijn ze bestand tegen krassen, vlekken en slijtage, waardoor ze ideaal zijn voor drukbezochte ruimtes zoals woonkamers, keukens en gangen.

Verschillende Stijlen en Afwerkingen

Bij Van Uum Vloeren bieden we een breed scala aan laminaatstijlen en afwerkingen om aan elke smaak en interieurontwerp te voldoen. Van klassiek eiken tot modern beton, onze laminaatvloeren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, patronen en texturen om de perfecte look te creëren voor jouw ruimte. Of je nu de warme uitstraling van hout wilt repliceren of de strakke look van tegels verkiest, bij ons vind je gegarandeerd de laminaatvloer die bij jouw stijl past.

Professionele Installatie voor een Perfect Resultaat

Een professionele installatie is essentieel voor een langdurig en mooi resultaat. Bij Van Uum Vloeren beschikken we over ervaren vakmensen die gespecialiseerd zijn in het leggen van laminaatvloeren. Met aandacht voor elk detail zorgen onze vloerleggers voor een perfecte plaatsing, inclusief ondervloer, plinten en afwerking. Of het nu gaat om een rechte installatie, een visgraatpatroon of een moeilijke ruimte zoals trappen of gangen, onze experts staan klaar om jouw laminaatvloer met precisie en vakmanschap te leggen.
Laminaat laten leggen Schiedam

Onderhoud en Duurzaamheid

Een van de voordelen van laminaatvloeren is hun eenvoudige onderhoud. Regelmatig stofzuigen en afnemen met een vochtige doek zijn meestal voldoende om je vloer schoon te houden. Daarnaast zijn laminaatvloeren bestand tegen vlekken en gemorste vloeistoffen, waardoor ze ideaal zijn voor huishoudens met kinderen en huisdieren. Bovendien zijn laminaatvloeren vaak gemaakt van duurzame materialen en zijn ze recyclebaar, waardoor ze een milieuvriendelijke keuze zijn.
Bekijk al ons laminaat

Laminaat laten leggen Schiedam

Meer

EEN VLOER ZIEN IS ALLESBEPALEND!

Precies, dat vinden wij van Uum vloeren nu écht.
Om je dan ook op weg te helpen biedt onze roomvisualisatie je de mogelijkheid
onze vloeren in je eigen interieur te zien. 

Floer Laminaat laten leggen Schiedam
Laminaat laten leggen Schiedam

Kies voor Kwaliteit met Van Uum Vloeren

Een van de voordelen van laminaatvloeren is hun eenvoudige onderhoud. Regelmatig stofzuigen en afnemen met een vochtige doek zijn meestal voldoende om je vloer schoon te houden.

Daarnaast zijn laminaatvloeren bestand tegen vlekken en gemorste vloeistoffen, waardoor ze ideaal zijn voor huishoudens met kinderen en huisdieren. Bovendien zijn laminaatvloeren vaak gemaakt van duurzame materialen en zijn ze recyclebaar, waardoor ze een milieuvriendelijke keuze zijn.

Maak een afspraak Laminaat laten leggen Schiedam

Lees onze reviews
Lees onze reviews
Heeft u een vraag?
0180 842 201

UUM Vloeren: Creëer jouw vloerbeleving, stap voor stap!

Gratis inmeten?
Copyright
©2024
Ontwikkeld door
Swartwebdesign B.V.

Proefmonster aanvragen

Vrijblijvende inmeet afspraak maken